Haan wandel- en bergsportreizen

Alleen waar je te voet was, was je werkelijk

 Reisbescheiden

Een week voor vertrek ontvang je van Haanwandelreizen de benodigde reisbescheiden, zoals de passagierslijst, vertrektijden, opstapplaatsen, kofferlabels, adresgegevens hotel etc. Lees voor vertrek van de reis alles goed door. Laat voor de thuisblijvers adres-en telefoongegevens achter van het hotel waar je verblijft, middels de thuisblijverskaart die je van ons ontvangt.

Paspoort/ identiteitskaart
 Voor de vakantiereizen is het verplicht om een geldig identiteitsbewijs te hebben. Ook al zijn de grenscontroles verdwenen, een geldig legitimatiebewijs is nodig. Je bent zelf verantwoordelijk voor het meenemen van de benodigde reisdocumenten tijdens je vakantieverblijf. Denk bijvoorbeeld ook aan een zorgverzekeringspas en eventueel een medisch paspoort. 

Reis- en annuleringsverzekering
Als u een doorlopende reis- en annuleringsverzekering heeft hoeft u hier niets aan te doen, check wel ruim van te voren of uw dekking voldoende is voor deze reis.
Heeft u geen doorlopende reis-annuleringsverzekering dan moet u dit zelf regelen, bij voorkeur gelijktijdig met de boeking of eerder. Haanwandelreizen treft geen enkele verantwoordelijkheid als u onverzekerd met deze reis meegaat.

Speciale wensen

 Bij het boeken van de reis is het mogelijk om bepaalde voorkeuren aan te geven. Bijvoorbeeld een bepaald dieet of kamers naast elkaar. Wij doen ons uiterste best om deze wensen te verwezenlijken. In veel gevallen zijn wij afhankelijk van de uiteindelijke dienstverlener, zoals het hotel, waardoor wij geen garanties kunnen geven.